Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ...

Ο φασισμός δεν ξέρει να χορεύει, δεν έχει χρώματα και δεν τραγουδάει. 
Οι λέξεις, οι νότες, ο χορός και τα χρώματα είναι τα δικά μας όπλα. Ας τα ενώσουμε ενάντια στο φόβο, ας τα ενώσουμε ενάντια στο φασισμό...

Ατιφασιστικό Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών στο χώρο του θεάτρου ''Εμπρός''

Στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ‘’Εμπρός’’, Ρήγα Παλαμήδου 2 στην Αθήνα,  από τις 13 έως τις 23 Μαρτίου διεξάγεται το Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών. Δέκα ημέρες γεμάτες θέατρο, μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, χορό, δρώμενα και οργανωμένες συζητήσεις, εργαστήρια για παιδιά μα πάνω απ’ όλα χρώματα και νότες...

Δεκάδες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο και σκοπό την υπεράσπιση του πλούτου της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και τη μετατροπή των γειτονιών μας σε γέφυρες φιλίας, αλληλεγγύης και αντίστασης. Ενάντια στο φόβο καιτην απάθεια, τη βαρβαρότητα και τον φασισμό.
Οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν μάλιστα και στην πορεία για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, που διοργανώνεται το Σάββατο 22 Μαρτίου στην Αθήνα.

)

Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του φεστιβάλ και κάθε άλλη λεπτομέρεια για αυτό, στο πολύ όμορφο blog του φεστιβάλ, καθώς στη σελίδα που δημιουργήθηκε από τους οργανωτές στο facebook.

2 σχόλια:

  1. Είναι κάτι πρωτοποριακό και σκοπεύω να πάω. Πρέπει να ενισχύουμε τέτοιες φωνές, κυρίως αυτή την εποχή...
    Να'σαι καλά Στέφανε! Πάντα υποστηρίζεις ό,τι έχει αξία. Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αυτό που σε κάνει ακόμα να ελπίζεις πως υπάρχει αύριο και είναι φωτεινό...
    Να 'σαι καλά, Μαρία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
    Καλή σου δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή